Házipor atka Pollen Penész

A magas fokú higiénia és tisztaság alapvető követelmény a szállodákban és szálláshelyeken, melynek érdekében Önök is bizonyára mindent megtesznek. A napi takarítás és a rendszeres nagytakarítás elengedhetetlen Vendégeik komfortérzetének meglétéhez. Az általános környezeti- és személyes higiénia közé tartozik a fekhelyek tisztántartása is, mivel Vendégeik az Önöknél töltött napok alatt jelentős időt töltenek el az ágyban.


Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, szívesen állunk rendelkezésére az info@potema.hu e-mail címen, illetve a +36 20/944-2364 telefonszámon, ahol testreszabott árajánlatot készítünk szállodája számára.

Hazánkban az ágyak higiéniája kimerül annyiban, hogy rendszeresen lecserélik az ágyneműt és esetleg egy "normál" háztartási porszívóval tisztítják a matrac felületét. A világ sok országában azonban már természetes, hogy különös gondot fordítanak a fekhelyek tisztán tartására. Az ágy meg is érdemli a kiemelt figyelmet, hiszen ez az a berendezési tárgy, amely a legteljesebb pihenést ígéri, s koránt sem mindegy, hogy Vendégeik milyen ágyban pihenhetnek.

A matrac higiéniája különösen lényeges asztmában és allergiában szenvedő Vendégeik számára, akik különösen érzékenyek a házi porra, poratkára, pollenekre és penészgombára. Ezek az allergén anyagok koncentráltan találhatók meg az ágyak matracaiban, ami allergiás reakciót válthat ki. Németországban ezt a problémát több mint negyedszázada felismerték, sőt, megtalálták azt a technológiát és berendezést, amely megoldást jelenthet rá.
A POTEMA® szolgáltatása arra helyezi a hangsúlyt, hogy Vendégeik minél higiénikusabb, allergén anyagoktól mentes ágyban pihenhessenek.

Szolgáltatásunk színvonalának összhangban kell állnia szállodájuk magas színvonalával, ezért számunkra kiemelten fontos rendszerünk megbízhatósága és hatékonysága. A fejlesztések során a POTEMA® ezeket a szempontokat maximálisan figyelembe veszi, így kaphattuk meg a Berlini ECARF ( European Centre for Allergy Research Foundation ) védjegyét, mely garancia szolgáltatásunk magas színvonalára.

Mint tudjuk, a modern ember betegsége az allergia, ezért különös büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Partnereinket a minőség garanciájával is hozzásegíthetjük Allergia Mentes Hotelek kialakításában.

A POTEMA® matractisztító rendszer alkalmazása során az alábbi szennyeződéseket távolítja el a matracokból:

· házipor

· pollenek

· vírusok

· poratka

· baktériumok

· penészgomba

A fenti szennyeződések maradéktalan eltávolítására a POTEMA® garanciát vállal. Időtartam garanciát a tisztításra nem lehetséges vállalnunk, mivel a matracok első használatbavételének időpontjától a szennyeződések kialakulása megkezdődik.

Annak érdekében, hogy a fenti szennyeződések minél lassabban érjenek el kritikus méretet, javasoljuk a POTEMA® matractisztító spray rendszeres használatát. A rendszeresség szállodák esetében minden ágyneműcserekor értendő.

Pozitív döntésük elősegítése érdekében munkatársaink egy személyes találkozó során természetesen bemutatót is szívesen tartanak, mely során Önök is megbizonyosodhatnak a POTEMA® matractisztító rendszer hatékonyságáról.