Házipor atka Pollen Penész

POTEMA Matractisztítás®

Szolgáltatásunkat kiemelten ajánljuk házipor atka allergiában és asztmatikus megbetegedésben szenvedőknek, illetve mindazoknak, akik a személyes higiénia fogalmát azon berendezési tárgyukra is ki akarják terjeszteni, mellyel életük közel egyharmadát töltik. Ne feledje, az ágy higiéniája ugyanolyan fontos, mint a testhigiénia!

A POTEMA® szolgáltatásának igénybevételével Ön csökkentheti az allergia kialakulásának kockázatát. Ez hogyan lehetséges? A kulcsszó az atópia! Az atópia öröklött, vagy a kisbaba környezetének következtében kialakult hajlam bizonyos típusú allergiás reakciók későbbi kialakulására.

Az atópiás egyének fokozottan érzékenyek a környezetükben előforduló allergénekre (pl. poratka, pollen, stb.), hajlamosak ezekre ellenanyagot termelni és különböző allergiás betegségekkel reagálni. Az allergiás tünetek első megjelenése általában egy-egy adott allergén fokozott koncentrációjával való találkozáskor (pl. atkaürülékkel, pollennel szennyezett ágyban történő alvás) várható. A tünetek bármely életkorban megjelenhetnek.

A POTEMA® matractisztító készülék nagyteljesítményű porszívójának munkáját egy ultrahangos jelgenerátor segíti, amely finom porrá "töri" a matracban található szerves szennyeződéseket, elősegítve ezzel, hogy akár 20 cm vastag matracot is ki lehessen porszívózni úgy, hogy annak csak egyik oldalát kell munkába venni. A készülék szenzoros, magától állítja be a matrac vastagságának és sűrűségének megfelelő szívási erősséget. Ezzel a módszerrel biztosítjuk, hogy a poratkák elpusztuljanak és az allergiát kiváltó anyagok - elpusztult poratka, poratka ürülék, pollen, házipor - eltávolíthatóak a matracból. Hogy a matracban kórokozók se maradjanak, a gép elejére egy ultraviola sugárzással fertőtlenítő készüléket is építettek. A készülék papír porzsákját egy zipzárral ellátott szövetzsák is körülveszi, így biztosítva a kiáramló levegő DIN Norm 44956 szabvány szerinti szűrését.

Hazánkban az ágyak higiéniája kimerül annyiban, hogy rendszeresen lecserélik az ágyneműt és esetleg egy "normál" háztartási porszívóval tisztítják a matrac felületét. A világ sok országában azonban már természetes, hogy különös gondot fordítanak a fekhelyek tisztán tartására. Az ágy meg is érdemli a kiemelt figyelmet, hiszen ez az a berendezési tárgy, amely a legteljesebb pihenést ígéri, s koránt sem mindegy, hogy milyen ágyban pihenünk. Németországban ezt a problémát már úgy negyedszázada felismerték, sőt, megtalálták azt a technológiát és berendezést is, amely megoldást jelenthet rá.

KÖLTSÉGKÍMÉLŐ - nem kell drága berendezést vásárolnia, szolgáltatásunkat elegendő megrendelnie évente két alkalommal

KÖRNYEZETBARÁT - vegyszermentesen, száraztechnológiával tisztítja matracát

KOCKÁZATMENTES - nem juttat allergén anyagot környezetébe

GYORS - 90 cm széles matracát 15 perc alatt kitisztítjuk

MEGBÍZHATÓ - a szennyeződések 99,6 %-kát eltávolítja, akár 20 cm vastag matracot is kitisztít


POTEMA Matractisztító Spray®

Porszívózás után és minden ágyneműcserekor ajánlott a hosszan tartó hatás érdekében a POTEMA Matractisztító Spray® használata. A spary vegyszermentes, kizárólag természetes anyagok felhasználásával készül. Általános fertőtlenítő hatásán túl késlelteti a házipor atkák kialakulását, elűzi a kellemetlen szagokat (pl. izzadtságszag, dohányfüst) és kellemes, narancs illatot hagy maga után. Kezelés után tíz perc múlva újra használható a matrac.

A POTEMA Matractisztító Spray® alkalmazható minden textíliára. Használja különösen nagy felületeknél, vagy nem mosható textíliáknál, pld: minden típusú matrac, molton anyagok (mindkét oldalán bolyhos textil), szófák, hálózsákok, gyapjútakarók, párnák, babakocsik, plüss állatok, játékok, bőrönd- és táskabélések, szőnyegek, lábtörlők, textilcipők, gyapjúkabátok, stb.
Fertőtleníti és szagtalanítja a szemeteskukákat, cipőszekrényeket, WC-ket és a szennyeskosarakat. Megszünteti a cigarettafüstöt a textíliákban és semlegesíti a kellemetlen állatszagokat.

ANTIBAKTERIÁLIS - elpusztítja a matracaiban és egyéb kárpitos anyagaiban lévő baktériumokat

VEGYSZERMENTES - csak természetes anyagok felhasználásával készül

SEMLEGESÍTI A KELLEMETLEN SZAGOKAT - kellemes narancs illatot varázsol környezetébe

CSÖKKENTI AZ ALLERGIÁS TÜNETEKET
- megakadályozza a poratka gyors kialakulásának kockázatát

Ezért ajánljuk Önnek és családjának a POTEMA Matractisztítás® és a POTEMA Matractisztító Spray® együttes és rendszeres használatát!